vovvarochvavar

Senaste inläggen

Av Karina - 30 juni 2012 17:28


Idag var jag på en auktion och kikade. En massa gamla fina grejer såldes. Som sista utrop för dagen var det två banankartonger som var smickfulla i allehanda kul grejer. Jag fick båda två för en tjuga. När jag kom hem och började gå igenom kartongerna mer grundligt, så låg den här muggen nästan i botten i en av kartongerna:   :-)


 


ANNONS
Av Karina - 23 juni 2012 19:36


Är man gammal eller uråldrig när det känns mycket lyxigare att sitta hemma på midsommardagens kväll nykter och se på en film, än att sitta pruttfull på någon fest eller krog..? :-)


Detta blir det ikväll:


          


EN FORTSATT TREVLIG MIDSOMMAR TILL ER ALLA,


HUR NI NU VÄLJER ATT FIRA DEN!


ANNONS
Av Karina - 22 juni 2012 19:22


En riktigt GLAD MIDSOMMAR till alla mina bloggläsare!


Av Karina - 21 juni 2012 20:07


Jag var nog lite trött nu på kvällen när jag skulle ta ett varv med dammsugaren. Jag tryckte igång den, men den startade inte. Jag gjorde en snabb okulärbesiktining och kom till den slutsatsen att det underlättar avsevärt om man sätter i kontakten först...


Fullt lika tjusig som Freddie Mercury i videon till "I want to break free" var jag dock inte, men det hade ju varit trevligt... :-)
Av Karina - 6 juni 2012 21:01

 
Av Karina - 3 maj 2012 18:58


Här kommer videoklippet som jag inte kunde ladda upp igår. Det tog sex timmar att ladda upp denna film!!! Splendid!


Mirack fick en kamning med kardan efter filmningen eftersom hans byxor och frambenshår blivit lite yviga. Igen.


Handling:

Tuppen Fingal försöker locka med sig hönsen bort till gräsmattan vid fågelautomaten. Däremellan blir det en del flirtande med hönan Sara. Hönan Kolan springer först åt ena hållet, sen åt andra. Mitt i alltihopa kommer Mirack och kollar.


Se själva: Av Karina - 2 maj 2012 21:41


Idag fyller Mirack nio år. Jag filmade honom och hönsen ute idag men det tog sån tid att ladda upp klippet på Bloggplatsen, så jag får försöka lägga in videoklippet senare. Likadant med bilderna. Folk deklarerar väl som galningar nu i det sista så det är säkert en väldans trafik på nätet. Jag lägger upp några bilder nu, resten får jag prova lägga ut senare.


Undrar om Mirack har fått en tioårskris och anstränger sig för att vara ung? Följande utspelade sig nämligen här tidigare på kvällen:


Mirack, jag och sambon stod nere vid vedboden. Där ligger några långa stora grenar som vi tog ner eftersom de gått av i senaste stormen. I alla fall. Mirack började nosa väldigt på en ca 4 meter lång "pinne". Om man säger "får jag pinnen" till Mirack så kommer han med den pinne han för tillfället fattat tycke för. Så också denna "pinne". Han drog ut den ur högen och började lattja med den, han till och med bar den. När vi sedan lade tillbaka "pinnen" på grenhögen eftersom vi skulle gå in så gick han helt sonika tillbaka och hämtade den igen. :-)


En behändig liten "pinne".


 


   

Det var ju MIN pinne! Jag hämtar den igen!  En skål ostkrokar är väl på sin plats när man fyller år?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se