vovvarochvavar

Senaste inläggen

Av Karina - 18 augusti 2011 14:01


Hellre pippi på gården än tomtar på loftet. Typ.


 


ANNONS
Av Karina - 29 juli 2011 20:00


 


ANNONS
Av Karina - 28 juli 2011 13:44

Fast jag är så glad att Mirack inte ser ut såhär på riktigt! :-)


 

Ibland extraknäcker han som Lisebergskaninen...


 

...och ibland som badboll. 


  Han tittar snett på dig.


  En konstfull tavla.


Av Karina - 2 juli 2011 20:19

Jag älskar änglatrumpeter. De är så otroligt vackra! Jag önskar att möjligheten fanns att köpa en massa olika sorter och ha i trädgården.


Änglatrumpeterna som vi har nu är väl inte av någon märkvärdig storlek. De får MÄNGDER med hönsgödsel och vatten, men våra blommar aldrig med sådana där stora blomkaskader. Det största antalet vi haft på en planta är 16 blommor samtidigt, 22 totalt under sommaren. Den hade vi i en 100-literskruka. Den hade många väldigt vackra bladkronor med gröna, friska blad. Den använde förmodligen all sin energi till att sätta blad istället för knoppar.


Förra året var det bara en trumpet som han blomma innan det var dags för vinterförvaring. De fick knoppar så himla sent, och när vi tog in dem så ramlade knopparna av.


Här ska ni få njuta av bilder på vackra änglatrumpeter:


                 

             


Av Karina - 1 juli 2011 11:24

Jaha, så har man sett det första avsnittet av "nya" Morden i Midsomer. Det kommer ta ett tag innan man vänjer sig vid den nya Barnaby som inte har John Nettles plirande finurliga blick. Tur att Jones och Bullard är kvar så att åtminstone en del är sig likt! :-)


Jag ska inte avslöja vilka mordoffer respektive mördare var för er som ännu inte sett avsnittet, men Samantha Bond som var med i tisdagens avsnitt har varit med i MiM åtminstone två gånger tidigare. En gång blev hon till och med mördad! Hon verkar ha återuppstått så hon kunde vara med i detta avsnitt, men om hon mördats, mördat eller var helt oskyldig den här gången tänker jag inte avslöja!


Samantha Bond som Kate Cameron i det senaste avsnittet av Morden i Midsomer.


Bilden lånad från www.lifeofwylie.com, en sida som handlar om mestadels brittiska TV-serier, bland annat Morden i Midsomer.Av Karina - 28 juni 2011 13:28

Ikväll börjar Morden i Midsomer igen. HURRA! Före det en annan av sommarens måste, allsången från Skansen, nu med Måns Zelmerlöv vid rodret. Han gör säkert ett bra jobb.


Det har alltså blivit dags att på flera spektakulära sätt ta död på några invånare i grevskapet Midsomer igen. Tom Barnaby har ju tyvärr gått i pension, så nu är det dags för hans kusin John Barnaby att ta över. Ska bli spännande! Eftersom serien heter något med "Barnaby" i flera länder så valde man att ha en annan Barnaby i handlingen. Neil Dudgeon som spelar John har förresten varit med i ett tidigare avsnitt, då som kvinnotjusande trädgårdsmästare.


Har ni tänkt på att när de förhör en person som senare visar sig vara mördaren, så är denne först helt normal och bär sig inte konstigt åt på något sätt. När mördaren sedan avslöjas i slutet så brukar han eller hon få en galen blick och göra konstiga saker.
Av Karina - 24 juni 2011 19:43

Enligt traditionen så lägger jag väl in dessa låtar på bloggen  igen...


Kommer ni ihåg när "alla" hade den här låten på hjärnan?
Av Karina - 15 maj 2011 00:35

Så var ESC över för i år.


Vinnare: Azerbaijan

Trea: SVERIGE!!!


Jag brukar alltid kolla på omröstningen. Var de första tre tolvorna hamnar brukar kunna ge en riktlinje åt vilket håll det lutar. I år fick nästan alla tolvpoängare utom 4-5 länder, det var väldigt spridda skurar. Roligt tycker jag, annars brukar en eller två länder dela på alla tolvor och det blir inte så spännande.


Nu slog jag dock över på SVT när 18 länder redan hade röstat. Jag började leta efter den svenska flaggan från slutet på resultatlistan och uppåt. Jag kollade genom alla rader men hittade ingen svensk flagga. Då kollar jag en gång till och får se vår flagga i en mycket behaglig position.


VA FAN VI LEDER JU!!!


Tyvärr höll inte "Popular" ända in i mål, men en tredjeplats tycker jag Eric Saade och Fredrik Kempe ska vara jättestolta över! Efter finalen släpptes också resultaten från semifinalerna vilket också var till Eric och Fredriks fördel. Placeringar:


Semi 1

1:a Grekland

2:a Azerbaijan

17:e Norge, som var finaltippat av nästan alla tror jag


Semi 2:

1:a SVERIGE!!!

2:a Danmark


Segrarna som nästa år tar emot Europa i Baku:


En hedrande tredjeplats:

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se