vovvarochvavar

Senaste inläggen

Av Karina - 1 april 2011 08:58


Mitt absoluta favoritaprilskämt var med i Dagens Industri för några år sedan. Försäkringsbolaget if ville köpa Djurgårdens IF, och då byta namn på klubben till If Djurgården. Först hade man tänkt köpa Malmö FF, men det "kändes oseriöst" att ha en klubb som då skulle heta Malmö if FF…


Västerbotten-Kuriren hade ett riktigt höjdarskämt förra året. En och samma kille blev pappa fyra gånger på en dag efter en berusad kväll nio månader tidigare. http://aprilskamt.se/visa/261


Andra roliga aprilskämt:

 

1962 Sätt fast en nylonstrumpa över skärmen på din svartvita TV för att få färg-TV.


1986 En zebraunge föds på Borås djurpark och sensationellt nog är den rutig.

  

2006 Billigare priser på systembolaget

2006 så kom det fram att Systembolaget vill lägga mutskandaler och bråk kring Anitra Steens pension bakom sig och återfå folkets kärlek genom att sänka priserna till tysk nivå. Men bara i butiken i Nordstan i Göteborg. Och bara till dig som har med dig förra årets deklaration och kan bevisa att du betalat skatt i Sverige. Allt enligt Göteborgs-Posten.


2010 Påskmust med alkohol

Ett parti påskmust som av misstag innehåller alkoholstark påsköl har nått ut i handeln. Påskmusten har importerats från Polen och har försetts med olika etiketter.
Det är importfirman Yellow Chicken som av misstag levererat påskmustflaskor innehållande polsk påskbrygd med alkoholhalt på drygt 5 procent till butiker runt om i landet.

– Eftersom det är så stor efterfrågan på påskmust har vi importerat must från bland annat Tyskland och Polen, säger Sven Larsson, VD, och fyllt flaskorna med alkoholhaltig påskbrygd istället för vanlig påskmust.
Påskmusten, som har flera olika etiketter, har levererats till såväl dagligvaruhandeln som lågprisvaruhus och andra som ser påskmust som storsäljare till påskhelgen.

Yellow Chicken ringer nu runt till butiker och ber medarbetarna kontrollera flaskorna.
– Om man skakar dem ser man skillnad, den äkta påskmusten skummar mer.
Företagets marknadschef Avril Premiera lovar att vara generös i ersättningen till butiker som drabbats.
– Om de får kunder som kommer in med baksmälla så ersätter vi dem med såväl garanterat alkoholfri påskmust som huvudvärkstabletter, säger hon.


2010 Faxa in din hemsida

Vi är otroligt stolta över att som första webbhotell i Europa kunna erbjuda dig möjligheten att faxa in din hemsida. Vår avancerade fax2html-tjänst tolkar text och andra element på ditt fax och konverterar det till html och css – och din sida är klar på några minuter.

Det finns inget enklare sätt att komma igång med din hemsida utan några som helst förkunskaper. Du ritar helt enkelt upp hemsidan på ett vanligt A4-papper, högst upp i vänstra hörnet anger du sedan inom hakparanteser ditt kundnummer (ex [FA00-00-00-00]) samt koden för den mall (ex [TPL03001]) du vill använda. Mallen går självklart att byta i efterhand i vår kundzon eller genom att skicka in ett nytt fax.


2010 Ny limobil

Nya Multi Van. Limo Edition

Utrustad med solarium, röd matta, tvsoffa, bubbelpool. Guldfälgar samt diamantinslag på i-brädan! Pris från 7 898 000…Har du blåst någon, eller själv blivit blåst, idag?

 ANNONS
Av Karina - 29 mars 2011 20:13


Det har inte, och kommer aldrig någonsin, tillverkas en bättre film än denna! Nu finns den som musikal också. Jag skulle kunna tänka mig att se den men INGET kan slå originalet!


 ANNONS
Av Karina - 27 mars 2011 14:23


Igår såg vi valparna igen. Här kommer en bildkavalkad:


     


     


     


       


        


        


  Samling vid mjölkbaren!Av Karina - 26 mars 2011 12:46

Såhär har jag känt mig de senaste dagarna:


Om man pälsar på sig för att inte frysa ihjäl, blåsten går ju rakt genom blod och märg, så svettas man ju halvt ihjäl istället om man råkar hamna i lä någonstans...
Av Karina - 25 mars 2011 20:22


Jag är med och tävlar om ett påskägg med hemligt innehåll på ejmis blogg.http://ejmis.blogg.se/Av Karina - 25 mars 2011 20:08


Nu ligger två våfflor med jordgubbssylt och grädde i kistan, så jag är mätt i min lilla (?) flickmage.


Nu är det final i Let´s Dance, ska gå och bädda ner mig i soffan och glo. Jag tror Frank vinner.


Fick en valpbild idag, på en riktig morsgris... :-) :-) :-)


  
Av Karina - 23 mars 2011 20:06


Imorse var jag med och såg en valpning för första gången. Spännande!


Pigga små krabater var det.


Mer nykläckt än såhär kan det knappast bli, det skulle vara en bild från ultraljudet i så fall...


        


         


         "Filmen är lite mörk så vi syns inte så bra, men vi hörs desto mer!"Av Karina - 18 mars 2011 19:07


Nej förresten, jag AVSKYR dig. När man minst anar det så dyker du upp. Ibland blir man av med dig tillfälligt, men så en dag när man öppnar dörren är du där igen, hånflinande. Jag vill stampa på dig, hoppa på dig, spy på dig och jag ska låta hunden lägga en varm liten lort på dig. Jag vill inte se dig på ett tag nu,


DU ÄCKLIGA FÖRBASKADE VIDRIGA S-N-ÖÖÖÖÖÖ!!!!!!


  

Fast Mirack är helnöjd över snön som fallit nu. Jag får trösta mig med Let´s Dance.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se