vovvarochvavar

Senaste inläggen

Av Karina - 14 oktober 2011 19:48


Jag har inget eget konto på Facebook.


Jag använder inte smink.


Jag hatar vintern. Kylan gör mig ingenting, men jag HATAR halka och all denna snö som bara ligger och äcklar sig överallt.


Jag är beroende av ljudböcker, nästan uteslutande deckare.


Jag använder nästan aldrig smycken.


Jag har ingen mobil som jag surfar med.


Loppisar är jättekul att besöka.


Jag går nästan aldrig med utsläppt hår.


Jag älskar korsord, särskilt de i Hemmets Journal.


Jag har aldrig spelat Word feud.


Det dyraste plagg jag någonsin köpt kostade 790:-, och det var en engångsföreteelse, jag köper sällan kläder och då jag gör det är det uteslutande på postorder.


Jag har inga tatueringar. Jag skulle vilja ha det, men på de ställen på kroppen där jag kan tänka mig att ha några så har jag ärr efter vattkoppor som inte går så bra att tatuera på. De ser ut som blåsor.


Jag älskar frågesport.


Jag har glasögon, som jag avskyr. Jag har dock varit till tre olika glasögonfirmor och ingen av dem hittar linser som passar mina ögon. Konstigt, jag har inga märkvärdiga synfel.
ANNONS
Av Karina - 12 oktober 2011 20:46


Idag har vi rensat ur växthusen för vintern. Det vill säga, sambon har rensat och jag har hjälpt till en del genom att gå med grejer till komposten och diverse annat. Vi har ett växthus som vi har gurkor i och ett med tomater, chili, örter och ett par jordgubbsplantor i. Inget av växthusen är särskilt stora, men det blir mycket att ta rätt på när allt ska tas på en gång. Det är dock guben som odlar, jag håller mig till mina blommor. Flera av tomaterna hade ju inte hunnit mogna så igår kokade sambon tacosås på gröna tomater. Senaste dagarna har det lagts in chili från växthuset. Nog är det mycket roligare när man får ta fram änglatrumpeterna på våren än när man ska ställa undan dem för vintern!


Nä, nu blir det till att kolla på den dansk-svenska serien Bron!


ANNONS
Av Karina - 11 oktober 2011 14:43


Detta är UTAN tvekan en av de mest VIDRIGA saker jag någonsin ätit!Som barn, när jag precis lärt mig bre mina mackor själv, så tog jag messmör på mackan i tron att det var smör. Vi brukade aldrig ha messmör hemma, så jag hade aldrig sett det och visste inte vad det var. Vi var på besök hos en bekant och fikade. Det smakade så vidrigt att jag höll på att spotta ut alltsammans över bordet! Jag har försökt äta messmör senare i livet också men det går inte. Jag kan inte ens känna lukten av messmör, bara att se dessa bilder får det att vända sig i magen på mig!


Av Karina - 9 oktober 2011 17:08

"Alla" har ju listor på sina bloggar över vad de gillar. Jag tänker göra tvärtom. Då och då tänker jag göra inlägg över saker som jag personligen ALDRIG skulle ta emot, inte ens gratis! :-)


Enligt min personliga åsikt är detta något som aldrig borde ha varit modernt, ej ens tillverkats:Näbbstövlar.Av Karina - 19 september 2011 17:47

Igår var vi på två besök.


På ena stället var deras barnbarn där och hälsade på, och han hade precis varit och hämtat en engelsk staffevalptik. Hon var 8 veckor gammal.


På det andra stället träffade vi en 10 veckor gammal bebis. Där har de också en hund, och hon sniffade mycket på oss. Dels så luktade vi Mirack, och så valplukten förstås. När vi sedan kom hem så blev vi väldigt besniffade av Mirack. Valp- bebis- fika- katt- och hundlukt! :-)

Av Karina - 11 september 2011 19:10


Tänk att det gått hela 10 år sedan terrorattentaten i USA. Var je år 11 september sedan tragedin så tänds två ljuspelare på Ground Zero där tornen en gång stod. Inte heller att förglömma de drabbade vid de andra attentatsplatserna samt alla i tornen, passagerarna och personalen i planen samt räddningsmanskapet som fick sätta livet till denna dag. Många som frivilligt hjälpte till vid katastrofplatserna har idag oerhörda problem med luftvägarna efter att ha andats in gifter under räddningsarbetet.


Jag minns så väl att jag hade slagit på TV:n på eftermiddagen tisdagen 11 september strax före tre. Jag såg att ett flygplan hade flygit in i ett av tvillingtornen i World Trade Center på Manhattan. Det första jag tänkte var att "Vad är det för klantmopp till turist som lyckas med nåt sånt? Hade han somnat?"


Jag hade väntat mig att det var ett litet fritidsplan som bara kraschat in i masten på taket så den gått av, eller i varje fall en mindre skada på fasaden. Sen när de visade fler bilder såg jag att det nog inte var ett särskilt litet flygplan, och definitivt inga små skador. Då rätt som det var hördes ett motorljud som kom närmare och närmare, och live såg jag och många andra hur det andra tornet blev träffat av ett stort plan. Då insåg man verkligen allvaret.


Den världskända silhuetten över Manhattan, New York hade förändrats för alltid.Av Karina - 28 augusti 2011 21:32

En (av få) fördelar med hösten är att det finns så fina boll-X, dvs chrysantemum.


Dessutom håller en änglatrumpet på att veckla ut blommorna. Spännande, vet inte vad det är för färg på den eller om den är enkel/dubbel/etageblommande. Jag får återkomma med bilder på den!


  Stretcha bör man! :-)


 


    Av Karina - 23 augusti 2011 22:57

Såhär kan det bli när man har en nyfiken hund...


 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se