vovvarochvavar

Alla inlägg den 25 juni 2010

Av Karina - 25 juni 2010 20:58


  


Nu kommer regnet, helt enligt traditionen. Vi har nyss kommit hem från en midsommarlunch. När vi cruisade hemöver så öppnade sig himlaportarna.


Vi har dansat små jordgubbarna och ätit grodor med vispgrädde. Eller var det tvärtom..? Glömde jag tillägga att jag är nykter? :-)


Nä, de bidde faktiskt varken kuack-ack-ack (det slutade jag med som 8-åring) eller jordgubbar i år faktiskt.



Det här är Elwood. Han har blivit korad till världens fulaste hund. Är det inbillning, eller är han väldigt lik en i Gremlins..?


    


  




Av Karina - 25 juni 2010 12:36


Ja, inte är det direkt någon högsommarvärme idag. Precis enligt traditionen. Förra året så tokregnade det på midsommarafton, och nu ser man hur det börjar gråna på vid horisonten. Enligt väderleksrapporten skulle det komma in ett högtryck fram emot söndag-måndag.


Vem var det som sade att Eddie Meduza, dvs Errol Norstedt, salig i åminnelse, bara spelade in "fula" visor? Se nedan! Jag slänger även med en Iggy Pop för alla "Wild childs" som ska partaja i helgen! Kolla också in musikvideon till "Flickorna i Småland". Den här var nog lite billigare att göra än att anlita Jonas Åkerlund eller Johan Renck...




 






Ovido - Quiz & Flashcards